Hirdetés

Külön filmes univerzumot kap Sonic, elszakadva a játékoktól

|

A Sonic film első és második része csak a kezdet, a készítők nagyot álmodtak.

Hirdetés

Április 7-én kerül a hazai mozikba a Sonic, a sündisznó című 2020-as film folytatása, amelyben visszatér minden fontosabb stábtag, így Jeff Fowler rendező mellett a főszereplőt megszólaltató Ben Schwartz (a magyar változatban Szabó Máté), valamint Jim Carrey, James Marsden és Tika Sumpter is.

Persze akadnak új arcok is a szereplőgárdában, például a Sonic ellenfeleként felbukkanó Knuckles (Idris Elba) és az őt segítő Tails (Collen O'Shanussy). Az első vélemények nagyon pozitívak az új résszel kapcsolatban, még az elsőnél is több bevételt prognosztizálva a filmnek.  

Hirdetés

A karakter népszerűségével és azzal, hogy aranybányára leltek, a Paramount is tisztában van. Bár az már korábban sem volt titok, hogy több projekt is formálódik a háttérben a franchise bővítését megcélozva, azonban a Sleeping Dogs adaptációján is dolgozó Toby Ascher producer most először mondta el hivatalosan, hogy egy Sonic filmes univerzumon ügyködnek. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

"Egy Sonic filmes univerzumot hozunk létre. Tudtuk, hogy olyan karaktereket fogunk hozzáadni, mint Tails és Knuckles, akik újak a filmekben, de a játékosok világszerte szeretik őket."

Amit jelenleg tudunk a terveikről, hogy lesz harmadik mozifilm és egy élőszereplős tévésorozat munkálatai is megkezdődtek, ami elvileg Knuckles karakterére fókuszál majd, de a GamesRadar szerint azt is pletykálják, hogy egy Tailsről szóló projekt is megvalósulhat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)