Hirdetés

League of Legends - itt a Pentakill metálbanda első száma

|

A játékban nem ismeretlen a Pentakill banda. Több bajnok is kapott már metálos skint, de most egy valódi zenekarról beszélünk. Lehet hallgatni metált!

Hirdetés

A játékok inspirálta bandák nem jelentenek újdonságot. Hallottuk már több számát is például a LVL90ETC zenekarnak, ami a World of Warcraft fejlesztőiből áll, és igencsak zúzós nótákat szült.

Ezúttal a League of Legends Pentakill skinek ihlette banda állt össze, akik el is készítették első teljes albumukat, melyről az első nótát, a Lightbringert már meg is hallgathatjátok, mivel az felkerült tegnap a Riot YouTube csatornájára. Külön érdekesség, hogy míg mi a zenékre várunk, a fejlesztők már nagy erőkkel készülnek a Pentakill modellek felújítására. Tegnap éjjel az újjávarázsolt Sona és Mordekaiser Pentakill ruhája került fel a PBE (teszt) szerverre Karthusé mellé, aki egyébként is teljes átalakítás alatt áll éppen. Köszönhetően a Surrender@20 oldalnak, képeket is mutatunk:

Ezek után jöjjön is a Pentakill – Lightbringer:

A teljes Smite and Ignite album június 3-án jelenik meg, és ingyenesen letölthető lesz a banda weboldaláról. A kész skinek valószínűleg a következő frissítéssel érkeznek, melynek megjelenési dátuma még nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)