Hirdetés

Lebegő varázspálcával jön, de drága is lesz a Hogwarts Legacy gyűjtői kiadása

|

A gyűjtői kiadások iránt érdeklődők megszokhatták, hogy egyre mélyebben kell a zsebükbe nyúlniuk - a Hogwarts Legacy sem segít majd a spórolásban.

Hirdetés

Most már szerencsére tudjuk, hogy az ünnepi szezont elkerülve február elején jelenik meg a Hogwarts Legacy, a Harry Potter varázsvilágában játszódó akció-RPG, ami a gamescom alkalmából egy meglehetősen sötét hangulatú videót kapott. A premierig hátralévő fél évben még lesz mit mondania a kiadó Warner Bros-nak, mi pedig minden videó és infó után egyre izgatottabbak leszünk, remélve, hogy az Avalanche Software tényleg valami jót kínál majd nekünk.

A tegnapi Opening Night Live-ot követően megjelent a neten egy kép a Hogwarts Legacy Collector's Edition változatáról, amin nem csak a bizonyos kiadások előrendelőinek járó, a friss trailer végén is megjelenő Dark Arts Pack tartalma látható, de további extrák is.

Hirdetés

A gyűjtői kiadásban helyet kap a játék teljes változata, egy fémdoboz, illetve egy "lebegő varázspálca", ami egy könyv felett, díszeleg mágikusan (feltehetően mágnesek segítségével). Mindezért (illetve a 72 órás korai hozzáférésért és egy-két egyéb bónuszért) 300 amerikai dollárnak megfelelő összeget kell fizetnünk, ami jelenlegi árfolyamon kb. 123 ezer forint, feltehetően adó nélkül.

Mit szóltok hozzá? Nektek megér ennyit?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)