Hirdetés

Még idén megtudjuk, hogyan folytatódik Geralt története a The Witcher 3 után

|

A The Witcher: Corvo Bianco eseményei ott kezdődnek, ahol a Blood and Wine kiegészítő cselekménye lezárult.

Hirdetés

Még a legoptimálisabb esetben is legalább két évre vagyunk a következő teljes értékű The Witcher játék megjelenésétől, ám ez nem jelenti azt, hogy a rajongók ne számíthatnának vajákos tartalmakra. Egyrészt nem titok, hogy Andrzej Sapkowski már javában írja regényfolyama legfrissebb felvonását, magyarul is megjelenik egy pöpec társasjáték, valamint a Netflix is adósunk még egy animációs produkcióval a Laurence Fishburne-nel erősítő élőszereplős sorozat negyedik évadán felül.

De ezzel nincs még vége, mivel kiderült, hogy idén sem szakad meg a CD Projekt RED és a Dark Horse közötti gyümölcsöző együttműködés, ami már több, kimondottan élvezetes képregényt eredményezett. És már készül is a következő, ötrészesre tervezett történet Corvo Bianco címmel. Az első füzet május 8-án debütál angolul, de nem lepődnénk meg, ha később magyarul is megjelenne.

Hirdetés

Bartosz Sztybor írja a sztorit és a Corrado Mastantuono panelein helyet kapó dialógusokat, a címe pedig nem véletlenül cseng ismerősen. Corvo Bianco ugyanis annak a borászatnak a neve, amit Geralt jutalmul kap a Toussaint úrnőjének tett szolgálataiért cserébe, és ahova visszavonul a kaland végén. A hivatalos oldalon olvasható szinopszis szerint  Geralt hamar hozzászokik az egyszerűbb és nyugalmasabb élethez Yennefer oldalán, de nem élvezheti sokáig, mivel a múltja - mint már nem először az élete során - utánanyúl.

Sztybor az új kalandot a fantasy és a western keverékeként, Sapkoski, Clint Eastwood és Sergio Leone előtti főhajtásként írta le:

"Képzeljétek csak el, hogy Yennefer párbajozik egy másik varázslóval és Geralt megtámad egy postakocsit. Corvo Bianco volt az álma, de harcolnia kell érte."

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)