Hirdetés

Megszólalt a PlayStationöket osztogató és ezzel káoszt okozó Twitch streamer

|

Kai Cenat néhány nappal ezelőtt az utcára hívta a követőit, hogy PlayStation 5 konzolokat osszon szét közöttük, de a kaotikus rendezvényből majdnem tragédia lett.

Hirdetés

Nagyjából egy héttel ezelőtt a Twitch egyik legnépszerűbb felhasználója, Kai Cenat meglepetésszerűen kijelentette, hogy PlayStation 5 konzolokat fog osztogatni a new york-i Union Square-en, az ajándékszórásra pedig természetesen minden rajongóját szeretettel várja.

Ez persze reklámnak bizonyára nagyon jó, de hamar kiderült, hogy mindenféle engedély vagy előzetes előkészület nélkül tömegrendezvényt szervezni meglehetősen felelőtlen ötlet: rövid időn belül több ezer ember jelent meg a téren, az esemény pedig annyira kaotikussá vált, hogy hamarosan a rendőrségnek és a mentőknek is be kellett avatkoznia, Kai Cenat pedig menekülőre fogta a dolgot.

Hirdetés

Cenat azóta nem mutatkozott sem nyilvánosan, sem pedig online, viszont most végre megtörte a csendet és egy stream keretében kommentálta az eseményeket. Elmondása szerint egyáltalán nem ez volt a szándéka, és nem támogatja azt a viselkedést, amit sok követője tanúsított és megígérte, hogy a legközelebb ilyesmire adja a fejét, akkor minden vonatkozó szabályt és elvárást be fog tartani.

Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy nem úszta meg szárazon az esetet, ugyanis több vád kapcsán is bíróság elé kell állnia a közeljövőben, ez pedig azt jelenti, hogy valószínűleg szüneteltetnie kell majd a streamelést egy kis ideig. A PC Gamer szerkesztősége felvette a kapcsolatot New York rendőrségével, akik megerősítették, hogy zavargás, zavargásra való felbujtás, illetve törvénytelen gyülekezés vádjával kell bíróság elé állnia.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)