Hirdetés

Mielőtt kiakadnál a The Last of Us sorozat spin-offja miatt, olvasd el a készítő válaszát

|

A széria egyik atyja, Craig Mazin reagált a Bill-t játszó Nick Offerman nyilatkozatára.

Hirdetés

Nem volt hibátlan, de 2023 jobb sorozatai közé tartozik a The Last of Us adaptációja, amelynek egyes elemei megosztották a rajongókat és az alapanyagot nem ismerő nézőket is. Ilyen volt például Frank és Bill kapcsolatának részletesebb bemutatása, amely leginkább két táborra osztotta a közönséget: az egyik szerint egy érzelmes és a posztapokaliptikus világot a hétköznapi ember szemszögéből bemutató, földhözragadt sztoriszál volt, míg mások ördögtől valónak gondolták, és mögötte semmilyen alkotói szándékot nem láttak, csak melegpropagandát. 

Éppen ezért hiába játszotta remekül Murray Bartlett Franket és Nick Offerman Bill-t, utóbbi színész január elejei nyilatkozata - miszerint akár spin-off sorozatot is kaphat a két karakter közös múltja - nagy port kavart. A széria egyik atyja, Craig Mazin (Csernobil) most tisztázta a dolgokat. 

Hirdetés

A Deadline-nak nyilatkozva Mazin kihangsúlyozta, hogy Offerman csak viccelt a korábbi megjegyzéseivel, amelyek a színész Emmy-győzelmét követően hangzottak el, szóval nem, nem kap saját sorozatot Bill és Frank. Mazin kifejtette, hogy nagyon büszke arra az epizódra, amit a két karakter főszereplésével csináltak, nagyon elégedettek azzal, amit elértek, de ennyi, semmi több. 

A második szezon forgatása február elején indul, és Mazin megerősítette, hogy a Joelt megformáló Pedo Pascal vállsérülése (ami miatt az elmúlt hetekben felkötött kézzel jelent meg) nem fogja befolyásolni a munkálatokat. Pascal mellett visszatér a stafétát átvevő Bella Ramsey Ellie-ként, valamint olyan új arcokat láthatunk majd mellettük, mint Kaitlyn Dever (Nincs, aki megmentsen, Éretlenségi) Abbyként, Isabela Merced (Instant család, Dóra és az elveszett Aranyváros) Dinaként és Young Mazino (Balhé) Jesse képében. A 2. évadra valamikor 2025-ben számíthatunk. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)