Hirdetés

MrBeast is meghívást kapott a Titanic mellett elsüllyedt búvárhajóra

|

A videós megkönnyebbülve osztotta meg, hogy őt is hívták a halálos végkimenetelű túrára, de nem fogadta el a meghívót.

Hirdetés

Június 19-én érkezett a hír, hogy nyoma veszett egy búvárhajónak, ami a Titanic roncsaihoz indult, fedélzetén öt turistával. Minél több idő telt el, annál inkább valószínű volt, hogy nem tudják majd megmenteni az utasokat. Június 22-én aztán bejelentették, bizonyossá vált, hogy meghaltak, miután arra utaló nyomokra bukkantak, hogy a szerkezet összeroppant és szétszakadt.

A sokakat lázban tartó eset után a népszerű videós, MrBeast elmondta, őt is hívták, de nemet mondott.

Hirdetés

"E hónapban meghívást kaptam a Titanic tengeralattjáróra, de nemet mondtam. Ijesztő, hogy rajta lehettem volna."

- írta Twitteren, csatolva egy képet egy üzenetről, aminek láttán többekben is megkérdőjeleződött, igazat mond-e. Az üzenet háttere ugyanis kék, ami az Apple-ös iMessage-ben az elküldött üzenetek színe, a fogadottaké szürke.

MrBeast erre válaszolva azt mondta, az a barátja küldte át screenshotként, aki meghívta, nem görgetett vissza és csinált maga is képet. A videósról nehéz lenne elképzelni mind azt, hogy ilyenről hazudna, mind azt, hogy nem lenne tisztában azzal, milyen hamar lebukhat, ha kék üzenetről tesz ki képet.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)