Hirdetés

Nagyon mókás, ahogy a valóságban megidézik a Resident Evil 2-t

|

Nagyot ment egy TikTok felhasználó videója, aki Leon S. Kennedy-t másolta le.

Hirdetés

Általában hatalmas siker övezi, ha valaki egy-egy ismertebb videojátékot próbál meg leutánozni a valóságban és az eredményt feltölti a közösségi médiába. Nemrég a Real Betis focicsapat a GTA stílusában jelentette be az új igazolását, egy csapat pedig összehozta az Assassin's Creed ikonikus ugrását, de ezeken kívül is számos példát lehetne még találni, és a lista most újabb névvel bővült. 

Hirdetés

Egy tiktoker, lake_skywalker pár hónapja egy olyan rövid videóval robbant be, amiben az eredeti Resident Evil 2-t, azon belül is az egyik főhős, Leon S. Kennedy mai szemmel megmosolyogtatóan darabos mozdulatait parodizálta ki a karakternek beöltözve, élőszereplős formában. Most ezt az ötletét gondolta tovább egy hosszabb felvétel erejéig "Resident Evil Re-Remake Part 2" címmel, amelyet a Redditen osztott meg. Ebben a két percben minden megvan, amivel a Capcom túlélőhorrorjának ismerői találkozhattak már: glitchelő Leon, furcsa irányítás, szívós zombik és inventory-rendezés. Ha ez nem hozza meg a kedvet egy újrajátszáshoz, akkor semmi. 

Ti milyen videojátékot látnátok még szívesen ilyen élőszereplős formában? 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)