Hirdetés

Napi büntetés: a Skyrim sajtháza a nyugdíjas Dovahkiinek álma

|

Persze a laktózérzékenyeknek nem lesz könnyű dolguk.

Hirdetés

Ha elemezni szeretnéd a The Elder Scrolls közösségének kollektív elmeállapotát, bőven elég megnézned a /r/Skyrim subredditen található Skyrim sajtház fotó upvote számát. Amikor látod, hogy közel 4000 ember szerint ez az egyik legszórakoztatóbb dolog a fórumon, akkor tudod, hogy már tényleg mindent látott ez a csodálatos közösség, és kellően pihentek, miközben a jó sokára érkező The Elder Scrolls VI-ra várnak. 

A Bethesda érdekében reméljük, hogy a Starfield után azonnal elkezdik tolni a folytatással kapcsolatos anyagokat, különben minden potenciális vásárló belefullad majd hengerformátumú tejtermékbe.

Hirdetés

A /u/rac-attack nevű felhasználó által posztolt fotón láthatjuk a varázslatosan minimalista sajtház mod működését, ami pontosan az, aminek gondolod, s nem hordoz rejtett értékeket: feltelepíted a modot, ezek után lesz egy házad, teljes egészében sajtból. Rac-attack még megfűszerezte az összeállítást egy ideillő szereléssel is.

Laktózérzékenyeknek és vegánoknak nem feltétlenül ajánlanánk a dolgot, de akit érdekel a mod, az egyébként megtalálja azt a NexusModson

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)