Hirdetés

Napi büntetés: ilyen, ha Alex Jones, Andrew Tate és Jordan Peterson az ellenfeled a Command & Conquerben

|

Tiberiummániás zsarnokként nagyon másképp cseng Jordan Peterson néhány üzenete.

Hirdetés

Láttunk mostanában érdekes párosításokat a YouTube-on barangolva, olyan gyöngyszemekre bukkanhatunk, mint a Michael Scott-tal dúsított Mass Effect, de a Sony és Ozzy Osbourne együttműködése sem volt piskóta. Arra azonban végképp nem számítottunk, hogy egyszer Jordan Petersont, Andrew Tate-et és Alex Jonest is Command & Conquerben látjuk viszont. Az már csak hab a tortán, milyen jól működik a koncepció.

Definitely Not Kane névre hallgató YouTube-videós nagyot álmodott, és a fent említett, megosztó figurák különböző digitális tartalmaiból készített Command & Conquer átvezetőket és videós üzeneteket, méghozzá a játékon belül.

Hirdetés

Az egyik legerősebb videó egyértelműen a "Jordan Peterson Fires the Ion Cannon On Your Base". Ebben a címben említett pszichológus, miután feltűnik ellenségként a képernyőn, egy masszív monológot tol le:

"Lehetetlen veled beszélgetni. Elhagytad az észszerűség határait." (ez angolul, pláne Peterson szájából sokkal hatásosabb.)

Ezután Jordan Peterson - aki sok tekintetben altright-ikonként van számon tartva, de azért ennél érdekesebb figura, érdemes ezt a cikket elolvasni róla - eldurrant még néhány bölcsességet, majd egy ionágyúval elpusztítja a bázisunkat. Tökéletes!

Egy másik ötletes videó a "Tiberium Wars But EVERYTHING Is Voiced By Alex Jones". Ahogy a címből kiderül, tényleg MINDENT Alex Jones hangjával helyettesített a készítő, a hanghatásokat is. Alex Jones egyébként egy összeesküvések gyártásában jeleskedő (azt állította, hogy a Sandy Hook iskolában lezajlott ámokfutás színjáték volt csupán) amerikai műsorvezető, az ő vendégeként mondta Kanye West, hogy szereti Hitlert, amit már Borat sem bírt kommentár nélkül hagyni.

Az sem utolsó élmény, amikor Peterson legjobb katonája maga Andrew Tate, aki tökéletesen hozza a nárcisztikus sztárkatonát. Tate egy amerikai-brit online influenszer, korábbi profi kick-boxoló, erősen szexista és megosztó stílusáról híres, nem mellesleg most éppen emberkereskedelem és nemi erőszak vádjával ül előzetesben Romániában.

Definitely Not Kane nyitott arra, hogy a jövőben új videókat készítsen, hiszen a világ megmondóemberei nem pihennek, megállás nélkül gyártják neki az új tartalmakat. Szerinte Joe Rogan UFC kommentátor és Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi elnöke is nagyon jó alapanyag lehet a jövőben, pláne ha az MI-t is segítségül hívja majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)