Hirdetés

Napi büntetés: legyen a templomunk jele a Steam logó, hátha nem veszi észre senki

|

Mondhatjuk, hogy a hit vak, de az ördögi gaming jelképe befészkelte magát ebbe a kis közösségbe.

Hirdetés

Ne legyünk pogány kutyák, ne gondoljuk azonnal, hogy a bűnként is meghatározható lustaság az oka annak, ha valaki nem képes egy olyan logót keresni saját templomának, amely nem a világ egyik legismertebb jelképe. Előfordulhat, hogy kevés volt az idő, a hívek túl sok figyelmet követeltek azon a héten, és akadt fontosabb dolog a grafikai elemek körültekintő (legyünk merészek, mondjuk ki: jogtiszta) kiválasztásánál. Gyanakodhatunk arra is, hogy ez az alvilág műve, kísértés csupán, hisz mind tudjuk, hogy a gaming erőszakossá tesz, elhozza a Gonoszt a szívekbe, jelképe ráég a tiszta, ártatlan közösségre, kik nem tudják, mit cselekszenek.

Minden lehet. Az viszont szinte biztos nem, hogy Lord GabeN bálványimádatáról lenne szó. Bárhogy is, Amerikában minden csoda megtörténhet, így tényleg van egy templom, amely a Steam logóval díszíti közösségének cégérét.

Hirdetés

Higgyetek a szemeteknek, ne kételkedjetek:

Should I report this church (of our Lord and Savior GabeN) for copyright/trademark infringement?
byu/4ourthdimension inSteam

A teljesen fogalmatlan logóhasználat amúgy nem egyedi jelenség, évekkel ezelőtt kis hazánkban is belefutott Paca egy könyvelőiroda meglehetősen hanyag módon kiollózott arculatába, idézzük meg a pátosz fényénél ezt is:

Ha van hasonlóan szórakoztató logólopós sztoritok, képetek, ne habozzatok megosztani a kommentek között.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)