Hirdetés

Nincs kizárva, hogy készül még Warcraft film, de a Blizzardnak van pár feltétele

|

Tanult a Blizzard a múltkori fiaskóból, és nem szeretné ugyanazokat a hibákat elkövetni.

Hirdetés

2016-ban mutatták be a Warcraft adaptációját a mozikban Duncan Jones (Hold, Forráskód) rendezésében, és bár globálisan összeszedett 439 millió dollárt, mégsem könyvelhették el sikerként, mivel meglehetősen gyengén szerepelt a stúdió számára elsődleges hazai fronton (az Egyesült Államokban ugyanis csak 47 millió dollárt gyűjtött, miközben 160 millióból hozták össze). Ráadásul a fogadtatása is megosztó volt mind a nagyközönség, mind a rajongók, mind a kritikusok körében.

Noha a rendezőnek voltak ötletei a folytatásokhoz, mindez meghiúsította a terveket. 2020-ban ugyan felmerült egy iparági bennfentes jelentése alapján, hogy a Legendary Pictures talán mégis láthat fantáziát egy második filmben, végül nem lett belőle semmi.

Hirdetés

A Warcraft franchise rendezője, John Hight azonban elmondta az amerikai IGN-nek a GDC-n, hogy szereti a 2016-os filmet és nem zárkózik el egy újabb filmes feldolgozástól, ugyanakkor van pár feltétele. Egyrészt Hight szerint biztosan érdekes lenne egy újabb próbálkozás, de a Blizzardnak nem kellene belefolynia: a cég játékokat készít, és mindig is ezek lesznek a fókuszban náluk, a filmkészítést pedig meg kell hagyniuk azokra az emberekre, akik tudják, mit csinálnak. 

Emellett ha zöld utat kapna a folytatás vagy egy új projekt, akkor meg kellene találni hozzá a megfelelő partnert. Olyan emberekre lenne szükség, akik tényleg értenek az adaptáláshoz, és van egy klassz ötletük arról, hogyan kellene prezentálni a Warcraftot, és akiknél úgy érzik, hogy esztétikailag is képesek megugrani a felállított lécet. Olyan partnerekkel kellene együttműködniük, akik osztoznak a forrás iránti szeretetükben, van egy igazán jó ötletük, ugyanúgy törekednek a minőségre, mint ők, és képesek is megvalósítani azt a szintet, ami eléggé leszűkíti a listát. 

Hight kifejezetten nyitott a dologra, mert elmondása szerint szeretné, ha a Warcraft egy kicsit több lenne, mint most. Ti örülnétek egy folytatásnak, egy rebootnak vagy egy új történetnek?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)