Hirdetés

Pizza illatú Xbox kontrollerrel hangolódhatunk az új Tini Nindzsa Teknőcök filmre

|

A Microsoft is kivette a részét a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz marketingkampányából.

Hirdetés

Augusztus 10-én a hazai mozikba is megérkezik a legújabb Tini Nindzsa Teknőcök film, a Mutáns káosz, amely animációs köntösben, a Pókember: Irány a Pókverzum és a Michellék a gépek ellen alkotások stílusában igyekszik becsábítani a négy pizzamániás hős rajongóit a mozikba. 

Jeff Rowe (Mitchellék a gépek ellen) és Kyler Spears (Békaland) rendezésének karakterei azonban még a pályafutásuk elején járnak, csak kapisgálják, hogy mi az a felelősség és mások megvédése, leginkább Szecska mester rejtegeti őket a kíváncsi szemek elől. Michaelangelo, Donatello, Rafaello és Leonardo előtt azonban olyan lehetőség rejlik fel, amellyel hőssé válhatnának és egy csapással mindenki megszerethetné őket, csakhogy ez rendkívül veszélyes - és nem csak magukra nézve.

Hirdetés

A Paramount Pictures nagyon bízik a filmben, és mindent elkövet, hogy a jelenlegi zsúfolt időszakban (Mission: Impossible - Leszámolás 1. rész, Oppenheimer, Barbie) felfigyeljenek rá, ebbe pedig még egy nem mindennapi együttműködés is belefért a Microsofttal. A két vállalat ugyanis a reklám részeként egyedi Xbox kontrollereket alkotott meg, amik pizzaillatot árasztanak. Ezt úgy oldották meg, hogy az eszközök hátuljára pizzaszelet alakú illatosítót erősítettek. Összesen négyfajta változat létezik, amik a teknőctesók színeit, fegyvereit és személyiségét tükrözik. 

Ezeket azonban nem tudjátok megvenni, csakis egy nyereményjátékon keresztül juthattok hozzá. Nem kell mást tennetek hozzá, mint az Xbox Game Pass Twitter-fiókjának egyik bejegyzését retweetelni, és már részt is vesztek benne (a szabályozatot azért érdemes elolvasni előtte).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A kontrollerek már csak azért is jól jönnek, mert a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge a Game Pass felhozatalát erősíti, és bizony a marketingesek ennél sem bízták a véletlenre a dolgot, amikor tavaly megjelent, hiszen ingyen pizzát adtak mellé

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)