Hirdetés

Ütős reklámot kap a 20 éves Pokémon!

|

Nem mindennapi reklámmal ünnepli a Pokémon franchise a 20 éves évfordulóját, ugyanis az idei Super Bowlon emlékeznek meg az egyik legismertebb szériáról.

Hirdetés

A legendás japán sorozat idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját, amit a The Pokémon Company egész évben ünnepel majd, az eseménysorozat legelső állomása pedig nem más lesz, mint Amerika legnézettebb sportműsora.

A február 7-én megtartandó, 50. Super Bowl egyik reklámszünetében ugyanis levetítenek egy különleges reklámot a Pokémon 20. születésnapja alkalmából, amelynek legfőbb üzenete a széria megünneplése mellett, hogy a kitartásra, a céljaik elérésére ösztökéli nézőit.

Alább megnézhetitek a több mint egy perces reklámot, viszont a Super Bowl alatt csak egy megvágott, 30 másodperces változatot vetítenek majd le a horribilis árak miatt. Ami pedig a Pokémon sikereit illeti, a The Pokémon Company statisztikái szerint a 20 év alatt több mint 275 millió videojátékot adtak el világszerte, 21,5 milliárd TCG kártyát szállítottak le 74 országba és már 18. évadot élt meg az animációs sorozat. 

A forgatás Rio De Janeiróban zajlott. Az 50. Super Bowl-t egyébként a Levi's Stadiumban, Santa Clara-ban tartják és a Denver Broncos csap össze a Carolina Panthers-szel a bajnoki címért, a félidőben pedig a Coldplay lép fel Bruno Mars és Beyoncé mellett.

Nektek mi a legkedvesebb, Pokémon szériához kapcsolódó emléketek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)