Hirdetés

Szereted a Command & Conquer Remastered zenéjét?

|

A Tiberian Dawn és a Red Alert zenei anyagát teljesen újrakeverték a felújítás kedvéért, most pedig már bárki hallgathatja őket több streaming platformon is.

Hirdetés

Frank Klepacki zenéje kifejezetten sokat tett hozzá a C&C játékokhoz, és amikor a Petroglyph elkezdte legyártani Tiberian Dawn és a Red Alert felújítását, akkor nem volt kérdés, hogy a muzsikát is gatyába kell rázni kicsit. Így az eredeti zeneszerző bevonásával nekiestek a hangsávoknak, hogy azok is megkapják a maguk felújított hangzásvilágát - az eredmény nem maradt el.

Hirdetés

Remekül sikerült a C&C Remastered, és bizony a zenei anyag is ugyanolyan ütős, mint 25 évvel ezelőtt. Frank Klepacki elképesztően pörgős dallamait már Spotifyon, Apple Musicon/iTuneson, Amazon Musicon és YouTube Musicon is eléritek.

A Tiberian Dawn 46, míg a Red Alert 51 számot kapott, emellett Klepacki bandája, a Tiberian Sons 22 számot újra is gondolt, ezeket egy külön lejátszási listán éritek el.

Aki esetleg még nem hallotta a C&C játékok zenéjét, azoknak mindenképp ajánljuk, pláne ha szeretik a nagyon ütemes, már-már metálba hajó dallamokat, kiegészítve néhány effekttel az ikonikus videojátékokból. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)