Hirdetés

Így szenvednek a tinik egy Tiger kézikonzollal

|

Voltak idők, amikor egy handheld kétféle pittyegéssel dolgozott, de ennek is megvolt a varázsa. Ezt a mai tiniknek már nem olyan könnyű megemészteni.

Hirdetés

Ma már nagyon fura azt nézni, hogy egy handheld eszköz egy játék futtatására képes csak, és még valódi grafikája sincs. A Teens React alanyainak az már-már feldolgozhatatlan volt.

Annak idején az volt a menő srác, aki valamelyik Tiger handhelddel nyomta a suli udvarában, de ma, amikor már a zsebedben van egy olyan eszköz, amivel 3D-s játékokat nyomhatsz és bármit letölthetsz fillérekért, akkor ez már inkább megmosolyogtató. A tinik is nagyjából így fogadták, de legalább megpróbáltak megküzdeni a feladattal. Persze beletelt egy kis időbe mire rájöttek, hogy melyik felét is kell nézni, és melyiket nyomkodni.

Ti játszottatok valaha a Tiger gépekhez hasonló handheldekkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)