Hirdetés

Nem egy, rögtön három Tetris film érkezik

|

A Tetris film készítői egyelőre nem árulják el, miről is szól majd a mozi, de elmondásuk szerint olyan nagy léptékű lett a történet, hogy rögtön trilógiaként készítik el.

Hirdetés

Egy darabig reménykedtünk benne, hogy a Tetris film ötlete csupán egy rossz vicc, de mint kiderült, Larry Kasanoff és csapata nagyon is komolyan gondolják a dolgot. Sőt, úgy tűnik, nagyon is elégedettek az adaptációjuk sztorijával, a projekt vezetője ugyanis nemrég megerősítette, hogy már egy trilógiában gondolkodnak, de nem pénzügyi okokból.

"Egyszerűen a történet, amit kitaláltunk, ilyen nagyszabásúra sikerült. Nem egy nyolcrészes sorozat utolsó részét osztottuk két részre, hogy az utolsó bőrt is lehúzzuk a rókáról. Egyszerűen nagyszabású a történet" - mondta Kasanoff.

Hogy miről is szól ez a nagyszabású történet, amit korábban eposzi sci-fi thrillerként jellemeztek a készítők, egyelőre elég homályos, de a producer szerint az eddigi találgatások nem hibáztak rá, mit láthatunk majd a trilógiában.

"Nem lábakkal ellátott tömbök fognak szaladgálni a filmben. De jó, hogy ezt gondolják az emberek, mert akkor elég alacsonyak az elvárások! Garantálom, hogy nem az lesz [a történet], amire gondolsz. Senki nem járt még csak közel sem hozzá, hogy kitalálja" - fejtette ki kedélyesen Kasanoff.

Hogy mikor ismerhetjük meg a sztorit, egyelőre kétséges, de a csapat azt tervezi, hogy Kínában valamikor jövőre leforgatják az első részt. Mit gondoltok, tényleg sikerült épkézláb történetet írniuk a Tetris köré?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)