Hirdetés

Minden Witcher-rajongót elvarázsol ez a Triss cosplay

|

Sok cosplayer öltötte magára az utóbbi években a Witcher-széria Triss Merigoldjának külsejét, de valószínűleg kevesen jártak ilyen közel a játékbeli karakterhez.

Hirdetés

A CD Projekt RED ugyan hosszú évek munkája után hátrahagyja a Witcher-szériát, a cosplayerek továbbra is nagy kedvvel és sikerrel változnak a fantasy-világ szereplőivé. Nemrég például egy újabb kiváló Triss Merigold-jelmez képeit tették közzé büszke alkotói.

Az alábbi fotókon a német Skunk&Weasel csapatának munkáját láthatjuk, akik még egy játékbeli screenshot mellé is magabiztosan állították oda a kész jelmezt, ugyanis tényleg az utolsó részletig leutánozták a varázslónő külsejét. A második részben látható Triss kinézete alapján készült cosplayt egyébként eosAndy jóvoltából láthatjuk ilyen minőségi fotókon, amik közül az egyikre még egy varázslat effektjei is rákerültek a maximális hatás érdekében. A galériára kattintva az összes képet megtaláljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)