Hirdetés

Tiéd lehet Malenia fél karja, ha odaadod érte a fél karod

|

Az Elden Ring ikonikus alakjának karját ábrázoló, gyönyörűen kidolgozott replika nem meglepő módon egészen drága.

Hirdetés

Már több mint két év eltelt az Elden Ring megjelenése óta, de a Lands Between nem engedi a játékosokat - ebben a pillanatban is közel ötvenezren játszanak PC-n a Steamen keresztül, és biztos, hogy más platformokon is hasonlóan aktívak a kalandorok. Már csak néhány hetet kell várni a Shadow of the Erdtree kiegészítő júniusban esedékes megjelenésére, ami ismét lendületet ad majd a játéknak.

Aki akkora rajongó, hogy szeretné Malenia jobb karját a polcán látni, annak a PureArts csodálatos replikájára érdemes mihamarabb lecsapnia. A műgyantából készült, aranyszínűre festett, részletesen kidolgozott modell egy falra szerelhető és egy állítható állvánnyal érkezik, hogy az elhelyezéshez már ne kelljen semmi extrát beszereznünk.

Hirdetés

A replika 95 cm hosszú, 33 cm magas és 13 cm széles, 3,6 kg-ot nyom - és nem elhanyagolható tény, hogy alapáron 389 dollárba kerül, ami 142 ezer forintnak felel meg, és ebben még nincs benne se a szállítás, se az adók. Ha minden igaz, Magyarországra 60 dollárért szállítják ki, és a rendszer becslése szerint adóként 121,23 dollárt kell kifizetni, a végösszeg tehát 570,23 dollár, majdnem 209 ezer forint.

A világon bárhonnan lehet rendelni, 2024 decemberében fog megérkezni, ám érdemes sietni: mindössze 3500 darab készül belőle.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Címkék: #elden ring #malenia
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)