Hirdetés

Megvan az új Tomb Raider film főszereplője

|

Miután hónapokig csak találgattunk a Warner végre bejelentette, hogy ki lesz az a színésznő, aki megformálja Lara Croftot a Tomb Raider reboot filmben.

Hirdetés

Egy hónappal ezelőtt még az a pletyka járta, hogy a Star Wars: Az ébredő erő sztárja, Daisy Ridley lehet az új Lara Croft. A szóbeszéd hamisnak bizonyult, hiszen a Warner ma reggel bejelentette, hogy az Ex Machina főszereplője, Alicia Vikander játssza majd a kalandort.

A Hollywood Reporter jelentése szerint már hivatalos a dolog, a hölgy aláírta a szerepet. A Tomb Raider rebootban egy fiatal Lara Croftot láthatunk majd, aki kis szelíd, ártatlan diákból válik azzá a túlélővé, akit mind ismerünk.

A rendező Roar Uthaug, és az írók Hawk Ostby, Mark Fergus, Evan Daugherty és Marti Noxon a 2013-as Tomb Raider játékot veszik majd alapul.

A korábbi hírek szerint a Tomb Raider reboot film elvileg jövőre már be kellene fusson, tehát, ha minden jól megy, akkor még idén el kell kezdeniük a forgatást. Most hogy megvan a főszereplő, talán már el is kezdődhetnek a munkálatok.

Nektek hogy tetszik ez a választás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)