Hirdetés

Új könyv érkezik Jason Schreiertől, ami a játékipar egyik legnagyobb vállalatának történetét meséli el

|

Nagy valószínűséggel még a keményvonalas rajongók is találnak majd benne érdekességeket.

Hirdetés

Bár az elmúlt években több botrány is beárnyékolta a vállalat hírnevét, a Blizzard Entertainment eredményei ennek ellenére elvitathatatlanok: a csapat többek között minden idők legnagyobb PC-s címeiért felelős, elég csak a Warcraft, a Starcraft vagy éppen a Diablo játékokra gondolnunk.

Bőven van tehát mit mesélni a nemrégiben Microsoft által bekebelezett vállalatról, erre a feladatra pedig most nem más, mint kedvenc iparági veteránunk, Jason Schreier vállalkozott, aki hamarosan megjelenő könyvében a Blizzard 33 éves történetét vetette papírra.

Hirdetés

A Play Nice: The Rise, Fall, and Future of Blizzard Entertainment címet viselő kötetben több mint 300 korábbi és jelenlegi alkalmazott elbeszélései mentén nyerhetünk bepillantást a vállalat életútjába a kezdetektől - amikor még sokkal kevésbé ismert konzoljátékokon dolgoztak - egészen mostanáig, a Microsoft általi felvásárlásig.

A könyv október 8-án jelenik majd meg, az Amazonon keresztül lehet majd megvenni. Az előrendelések egyébként már élnek, elérhető egy 30 dolláros (nagyjából 11 forintos) keményfedeles változat is, de feleennyiért akár Kindle-ös e-könyv formájában is megvásárolható a kötet.

Azt egyelőre nem tudni, hogy itthon megjelenik-e a Play Nice: The Rise, Fall, and Future of Blizzard Entertainment, illetve azt sem, hogy kap-e magyar fordítást, de mi úgy láttuk, hogy az Amazonon keresztül berendelhető akár Magyarországra is, úgyhogy ha mindenképp beneveznétek rá, egyelőre ott lesz érdemes nézelődni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)