Hirdetés

Űrcsilliárdos - így nyílt meg Gyu emlékkiállítása (videó)

|

Október közepén, Túrkevén nyílt kiállítás Dragon György, azaz Gyu életművéből. Aki nem tudott részt venni a megnyitón, most megnézheti felvételen.

Hirdetés

Október 16-án nyílt meg és egészen január 10-ig látogatható a túrkevei Vadász Pál kiállítóteremben Dragon György, avagy Gyu emlékkiállítása, ahol az érdeklődők még többet megtudhatnak munkásságáról, megnézhetik személyes emlékeit, és számos olyan dolgot, ami a nevéhez kötődik.

Megtekinthető többek között baseball labdája, kesztyűje, kedvenc csapatainak sportmezei, régi, dedikált hokiütője, de emellett számos írása is. A kiállítást Gyu bátyja, Dragon Ferenc, illetve a MaNDA főosztályvezetője, Képes Gábor nyitották meg. A megnyitó beszédet a TúrkeveTV rögzítette, aki nagyon szeretett volna ott lenni, de nem tudott, vagy esetleg szeretné tudni, mit nézhet meg pontosan, aki ellátogat oda, nézze meg az alábbi videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)