Hirdetés

Vannak ötletek a Warcraft film folytatásaihoz, de kár várni ezekre

|

A rendező elárulta, hogy miket tervezett és miért nem lesz belőlük semmi.

Hirdetés

A 2016-ban megjelent Warcraft film Duncan Jones (Hold, Forráskód) rendezésében valósult meg, és bár globálisan összeszedett 439 millió dollárt, mégsem könyvelhették el sikerként, mivel meglehetősen gyengén szerepelt a stúdió számára elsődleges hazai fronton (Az Egyesült Államokban csak 47 millió dollárt gyűjtött, miközben 160 millióból készült). Pedig a rendező eredetileg egy trilógiát tervezett, ahogyan arra a korábban és a legújabb tweetjeivel is rávilágított. 

Hirdetés

Jones elmondása szerint a második filmben Go'elt/Thrallt, Durotan fiát fiatal ork rabszolgaként láthattunk volna a Blackmoore-i gladiátortáborban, ahol összebarátkozott volna egy taurennel. Ő mesélt volna neki egy nyugati területről, ahonnan az övéi is származnak és ahol szövetségesekre, valamint új otthonra találhatnának.

A harmadik rész a horda sereg összegyűjtésére és a Keleti Királyság orkjainak felszabadítására fókuszált volna a Kalimdorba vezető veszélyes tengeri út előtt, és az első azerothi város, Orgrimmar megalapítását is láthattuk volna. Alapvetően a trilógia Durotan azon ígéretének beteljesülését mutatta volna be, hogy új otthont biztosít a népének. 

Ezt bizonyára szívesen megnéznék a rajongók, és a rendező egy tavalyi interjúja szerint az emberek egyre jobban értékelik a Warcraft filmet, azonban az amerikai box office miatt egyik sem kapta meg az esélyt, és ötlete sincs, hogy megvalósulhatnak-e valaha is (ráadásul állítása szerint azok az emberek már ott sincsenek a Blizzardnál, akikkel a filmen együtt dolgozott). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)