Hirdetés

Warcraft film - a rendező akkor csinálna folytatást, ha kevesebben szólhatnának bele

|

Duncan Jones szívesen belevágna a Warcraft folytatásába, de csak akkor, ha adottak a megfelelő feltételek.

Hirdetés

Remélhetőleg mindenki, aki akarta, látta már a Warcraft filmet, elraktározta magában az élményeket, és eldöntötte, szerinte kell-e folytatás vagy sem. Szerintem pont olyan lett, hogy megérdemelne egy második esélyt, de mint minden, amibe sokaknak van beleszólása, valószínűleg az sem sikerülne jól.

Duncan Jones szavaiból is azt szűrhettük le, hogy nem élvezte annyira a Warcraft elkészítését, mert túl sokaknak volt beleszólása a projektbe. Egy rajongónak válaszolva elmondta, a megfelelő feltételek mellett szívesen készítene egy újabb filmet, és amikor egy másik megkérdezte, mik volnának a feltételei, azt válaszolta: "alacsonyabb büdzsé, kevesebb szakács a konyhában". 

A Blizzard, mint a jogtulajdonos, nyilván szólhat, ha valami nem tetszik neki - sőt, talán jobb is, ha jelzi, mi nem stimmel szerinte. Talán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)