Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a második világháborús játékokat?

|

Van néhány órád a Call of Dutyban? Vagy már akkor is a harctéren voltál, amikor a Medal of Honor: Allied Assault volt a sláger? Tedd próbára tudásod e heti kvízünkkel!

Hirdetés

Nagy nyelések közepette vettük tudomásul, hogy a héten már 15 éves lett a Brothers in Arms: Road to Hill 30, de messze nem ez a legrégebbi, a második világháborút feldolgozó játék. Pont idén ünnepli 15. születésnapját a Call of Duty 2 is, 18 éves lesz a Medal of Honor: Allied Assault és a Battlefield 1942, a Wolfenstein 3D meg már a 28-at tapossa.

Hirdetés

Nem csak FPS-ek voltak ám, hanem stratégiai játékok is; kvízünkben vegyesen találjátok meg különböző műfajok képviselőit, de az közös bennük, hogy témájuknak a világ egyik legnagyobb konfliktusát választották. A 15 kérdésből álló kvíz végén írjátok meg, hogy teljesítettetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)