Hirdetés

Még szebb és kidolgozottabb lett ez a hardcore magyar platformer

|

Putnai Csaba alkotása, a Bob: A thousand lives egy fejlettebb és kibővített verziót kap, amelyre azoknak is érdemes rálesni, akik már végigjátszották tavaly az eredetit.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben mutattuk be a 2,5D-s akció-platformert, a Bob: A thousand lives-t, amelyet Putnai Csaba tizennégy hónap alatt készített el, és az édesapja halála inspirálta megalkotásában. A játék története egy Bob nevű kisfiúra fókuszált, aki egy baleset után egy rejtélyes és különös világban találta magát, és ahogy haladunk előre, rájövünk, mi az igazi mondanivaló.

A Bob: A thousand lives a régi, klasszikus platformerekre jellemzően nem fogta a játékosok kezét, nehéz és pontosan végrehajtandó mozdulatokra és érzelmes pillanatokra egyaránt számíthatott az, aki kipróbálta. De nemcsak a játékosok, a szakma is értékelte a végeredményt: az IndieDB által megrendezett év játéka bajnokságon hetedik, a GDWC világversenyén pedig második lett. 

Hirdetés

Akadtak azonban benne olyan elemek, amik csiszolásra szorultak, és Csaba maximalizmusát hűen tükrözi, hogy fáradhatatlanul dolgozott egy még jobb, még szebb kiadáson. A Bob: A thousand lives - Enhanced Edition készítője szerint magasabb szintre emeli a játékot minden területen.

Többek között új pályákat, kihívásokat és titkokat, átdolgozott és részletesebb grafikát/animációkat, fejlettebb játékmechanikákat, kidolgozottabb zenét és effekteket, valamint rengeteg extra tartalmat (például a Memory Shard rendszert, amivel újranézhetjük a korábbi eseményeket) és hibajavítást tartalmaz a bővített változat. Íme egy kis kedvcsináló hozzá: 

A Bob: A thousand lives - Enhanced Edition június 24-től lesz elérhető az Epic Games Store-ban, ha felkeltette az érdeklődéseteket, mindenképp tegyétek kívánságlistára.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)