Hirdetés

A Doctor Who sztárja is csatlakozott a Star Wars IX stábjához

|

J.J. Abrams egy igazi nagyágyúval erősített.

Hirdetés

Matt Smith az elmúlt években elsősorban a kifejezetten izgalmas The Crown című sorozat miatt  volt aktív a képernyőkön, de a legtöbben valószínűleg nem innen, hanem a Doctor Who sorozatból ismerik, ahol a Tizenegyedik Doctort alakította.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint Smith fontos szerepet tölt majd be a Star Wars: Episode IX-ben, ahol olyan legendákkal játszik majd együtt, mint Mark Hamill és Billy Dee Williams.

Az egyelőre nem derült ki, hogy Smith az Első Rend oldalán bukkan-e fel, vagy a lázadók sorát erősíti. Mondjuk az idén debütáló Charlie Says című alkotásban a hírhedt Charles Mansont alakítja, így egyáltalán nem lennénk meglepve, ha a Star Warsban is a sötétebb oldala kerülne előtérbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)