Hirdetés

A Jurassic World: Világuralommal egy hosszú sagává érik mind a hat film

|

Ki nem találjátok, mit nyilatkozott a rendező: hogy minden eddigi történés ebben a filmben fog kulminálódni.

Hirdetés

A harmadik Jurassic World-film, a Világuralom volt talán Hollywood első olyan blockbusterje, melynek forgatását, ha nagy nehezen is, de sikerült befejezni a koronavírus-járvány alatt. És ezt nem lehet eltagadni tőle. Hogy Colin Trevorrow, aki a 2015-ös "első" film után tér vissza a rendezői székbe, nemcsak gyártásában, de végeredményében is emlékezeteset tesz le az asztalra, az már más kérdés. Mindenesetre egy friss, az Entertainment Weeklynek adott interjúban ismét saját filmjük iránt lelkesedett, nem gyenge ígéretekkel megtámogatva.

"Számomra ebben csúcsosodik ki a történet, amit idáig elmeséltünk" - magyarázta a filmes, utalva itt mind a hat eddigi Jurassic filmre, illetve hozzátéve azt is, hogy az eredeti Jurassic Parkok a maguk epizodikus megközelítésük miatt nem tűnhetnek egyetlen komplett történetnek. De majd a World-trilógia: Trevorrow szerint ez már egy folytatásos sztori, a Világuralomnál pedig fontos volt számára, hogy már az előző felvonások is előreutaljanak az ebben történő eseményekre.

Hirdetés

"Ha a mai kölykök megkapják ajándékba mind a hat filmet - reméljük, megveszik nekik egyben a szüleik -, bízunk abban, hogy egyetlen hosszú történetnek fog érződni" - összegezte Trevorrow, aki szerint a Világuralom "a teljes franchise ünnepe" lesz, és aki újból leszögezte, hogy nemcsak modern kori sztárjainak (Chris Pratt, Bryce Dallas Howard), de visszatérő veteránjainak (Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum) is legalább ugyanolyan jelentős szerepe lesz benne.

A film 2021. júniusi premierjét tavaly ősszel halasztották el 2022. június 10-re, természetesen a járvány miatt. Frank Marshall, a film producere tavaly májusban még úgy fogalmazott (és ez persze nem mond ellent Trevorrow szavainak), hogy a Világuralom nem a franchise vége lesz, hanem sokkal inkább egy új korszak kezdete.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)