Hirdetés

A Smallville Lex Luthorja is jelentkezne az új Superman film főgonoszának szerepére

|

Amíg James Gunn és Peter Safran a DC filmes univerzumának jövőjét tervezi, addig az internet az új szuperhősök (és szupergonoszok) válogatásával van elfoglalva.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a DC filmes univerzum Az acélemberrel indította korszaka véget ért. Henry Cavill (bajos körülmények között) futama lezárult, és a Liga tagjai is feloszlanak. James Gunn és Peter Safran egy új kezdetet hirdetett, amiben új színészek játszák majd a legendás hősöket.

A hősöknek persze ellenfelek is kellenek, és hát mi is lenne Supermannel Lex Luthor nélkül. Egyelőre nem tudjuk, hogy Gunn új Superman projektje miről fog szólni (csupán annyit, hogy a fiatalabb hős történetét akarják elmesélni), de az internet már Lex szereposztásával van elfoglalva.

Rengetegen kampányolnak Michael Rooker mellett, de a beszélgetések tömegében Michael Rosenbaum is feltűnt.

Hirdetés

Rosenbaum játszotta Lexet a Smallville sorozatban, így jól ismeri a karaktert, és reméli, hogy James és csapata rá is gondolnak majd miközben Lex megformálóját keresik.

James Gunn tehát egy fiatal Supermant fog bemutatni a DC rajongóknak, így meglepődnénk, ha Rosenbaumot választaná ellenfeléül. Persze a film tényleges forgatásai még valószínűleg messze vannak, így még bármi megtörténhet.

Ti mit gondoltok? Kinek kellene Luthorként feltűnnie az új éra hőseposzában?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)