Hirdetés

A Sonic, a sündisznó 2. lehet Jim Carrey legutolsó filmje

|

Meglepő interjút adott a Sonic, a sündisznó 2. főgonoszát alakító legendás színész.

Hirdetés

Ha nem történik az utolsó napokban csúszás, akkor április 7-én már a magyar mozik is vetíteni fogják a Sonic, a sündisznó 2-t, amiben visszatér a címszereplő hangját kölcsönző Ben Schwartz, illetve a Dr. Robotnyik bőrébe bújt Jim Carrey is.

Carrey kifejezetten meggyőzően alakította az őrült tudóst a 2020-as első részben, előtte pedig számos más klasszikusban nevettetett meg minket, de meglehet, hogy kicsit ráunt már erre a szakmára.

Hirdetés

A Variety számolt be az Access Hollywood interjújáról, ami alapján nagyon úgy tűnik, hogy a 60 éves színész már azt fontolgatja, hogy leteszi a lantot:

"Nos, visszavonulok. Igen, valószínűleg. Eléggé komolyan mondom. Attól függ. Ha az angyalok hoznak valamiféle forgatókönyvet, amit arany tintával írtak, és ami azt sugallja, hogy nagyon fontos, hogy az emberek lássák azt, akkor lehet, folytatom az utat, de tartok egy szünetet."

Valószínűleg nem lesz borzalmas a második Sonic sem, de egy ilyen karrier után furcsa volna, ha Carrey valóban ezzel a filmmel búcsúzna el a színészkedéstől.

"Nagyon szeretem a csendes életemet, és nagyon szeretek festéket tenni a vászonra. Nagyon szeretem a spirituális életemet, és úgy érzem - és ez olyasmi, amit lehet, hogy az idők végezetéig sosem fogsz hallani egy másik hírességtől -, eleget kaptam. Eleget tettem. Elég belőlem."

- tette még hozzá Carrey.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Habár az tény, hogy az elmúlt években nem láthattuk túl sok nagy költségvetésű filmben a színészt, de az nem tiszta, hogy mennyire gondolta komolyan a fenti nyilatkozatát. Ti mit gondoltok erről? Megnéznétek még Carrey-t néhány új filmben, vagy tényleg elég volt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)