Hirdetés

A Stranger Things írói megosztottak egy részletet az 5. évadból, a rajongók rápörögtek

|

Azonnal beindultak a találgatások, hogy miképpen folytatódhat a Netflix sikersorozata.

Hirdetés

Bár a Stranger Things franchise-tól nem kell majd elbúcsúznunk az ötödik és egyben utolsó évad után sem (mivel a Duffer fivérek produkciós cége jelenleg több projekten is dolgozik, többek között egy animációs szérián is, aminek szintén a Netflix ad majd otthont), azonban a rajongók érthető módon leginkább arra kíváncsiak, hogyan zárul Tizenegy, Will, Dustin, Mike és a többiek sztorija. 

Az írók sztrájkja sok más produkció mellett a Stranger Things ötödik szezonjának írószobáját is kényszerszünetre küldte, és hiába folytathatták a közelmúltban a munkát, ez komoly hatással volt a folyamatokra, így nem kizárt, hogy még 2024 végén sem kapjuk meg a folytatást. 

Hirdetés

Noha egy alig 10 másodperces videó már igyekezett elérni szeptemberben, hogy ne felejtsük el, mi vár ránk a jövőben, az is csak kérdéseket szült. Amiképpen a Stranger Things íróinak legújabb Twitter/X-bejegyzése is, amelyben az ötödik évad forgatókönyvébe engedtek egy nyúlfarknyi betekintést, egészen pontosan az első fejezet első jelenetének első két mondatát mutatták meg: 

"SÖTÉTSÉG. A HIDEG SZÉL hangja. NYÖGŐ FÁK. És... EGY GYERMEKHANG. Egy ismerős dalt énekel:" - áll a posztban, ami nem sok, de ez is elég volt ahhoz, hogy a rajongók azonnal nekiálljanak elméleteket gyártani, hogy pontosan mi fog történni. A legtöbb spekuláció egyetért abban, hogy egy flashback jelenetet tease-eltek: van, aki szerint a Should I Stay or Should I Go című dalról van szó, amit Will énekel, egy másik rajongó pedig azt feltételezi, hogy míg a 4. évad arról szólt, hogy Tizeneggyel az elveszett emlékeit éljük újra, addig a következő arról fog, hogy felfedjék, Will mit látott valójában 1983-ban az Upside Downban - ehhez pedig digitálisan megfiatalítják a fiút alakító Noah Schnappet. 

Azt maga Schnapp is megerősítette év elején, hogy a történet Willel kezdődött és vele is fog végződni, szóval ebben lehet valami. Ti mit gondoltok, hogyan fog kezdődni az ötödik évad?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)