Hirdetés

Ahsoka Tano vigyázza a szegedi bringásokat

|

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a szegedi önkormányzat huzavonájából egy közepesen vicces "megoldás" kerekedett.

Hirdetés

A szegedi Petőfi Sándor sugárúti kerékpárút ügye már hónapok óta megoldatlan. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) februárban hívta fel az önkormányzat figyelmét arra, hogy a korábban felszerelt oszlopok veszélyesen közel vannak a betoncsíkhoz. A városvezetés júniusban reagált, amikor is végre odébb tették a kérdéses oszlopokat az útszakasz legelső, legveszélyesebb párosának kivételével. Itt lép be a képbe Ahsoka Tano.

A Star Wars karakter nem azért ugrott be, hogy lenyesse az oszlopokat, hanem hogy harcban használja őket. Vagy legalábbis úgy tegyen, mintha harcban használná őket.

Hirdetés

Felkerült egy festés a bicikliútra, ami Ahsokát ábrázolja, ahogy fénykardokként tartja a két oszlopot. A festésnek hála még feltűnőbbek, így könnyebb észre venni őket, az pedig már csak hab a tortán, hogy egy potenciálisan veszélyes várostervezési baki akár helyi nevezetességgé is válhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)