Hirdetés

Annyira utálta Andrew Lloyd Webber a Macskák filmet, hogy vett egy kutyát

|

A legendás musical atyja szerint is borzalmas volt az adaptáció.

Hirdetés

Az 1981-ben bemutatott Macskák minden idők egyik legismertebb musicalje, így érthető, hogy a filmesek ennek átültetésében is láttak potenciált, de a végeredmény szörnyű lett, a 2019-es film állítólag 100 millió dolláros veszteséget jelentett a Universal Pictures számára. Nem megepő, hogy Andrew Lloyd Webber, a musical alkotója sem zárta a szívébe.

"Megnéztem, és azt gondoltam »Ó, Istenem, ne.«. Ez volt az első alkalom a nagyjából 70 évem alatt, amit ezen a bolygón töltöttem, hogy elmentem és vettem egy kutyát. Szóval az egyetlen jó dolog ebben az én kicsi havanese kutyám lett."

- nyilatkozta a Varietynek.

Hirdetés

"Azt mondtam, mindig velem kell lennie, mert érzelmileg sérültem és terápiás kutyaként van rá szükségem. Egy légitársaság válaszul azt kérdezte: »tudja bizonyítani, hogy valóban szükssége van rá?«  Én meg mondtam, hogy »Igen, csak nézze meg, mit tett Hollywood a musicalemmel, a Macskákkal«. Ezt követően megjött a jóváhagyás, kiegészítve azzal, hogy »Nincs szükség orvosi igazolásra«.

Annak ellenére, hogy neves színészek játszottak benne, a Macskák filmet a kritikusok is szétszedték, és a nézőket sem csábította el. Reméljük, mindenki tanult ebből, és Steven Spielberg decemberben érkező West Side Storyja már jobban sikerül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)