Hirdetés

Az Agymanók 2 új trailerében megismerhetjük az új érzelmeket

|

A Pixar bemutatja Irigységet, Szorongást, Szégyent és Unalmat.

Hirdetés

A 2015-ös Agymanók (angolul Inside Out) a Pixar egyik legjobb animációs filmje, ami zseniálisan mutatta be, hogy mi zajlik le bennünk, méghozzá úgy, hogy megszemélyesítette az érzelmeinket. Riley karakterén keresztül tapasztalhattuk meg az élet szépségeit és nehézségeit úgy, ahogy korábban még sosem, ez pedig nemcsak azonosulható volt, de hol szívmelengető, hol szívfacsaró is.

Az animációs film önmagában is kerek egészet alkotott, azonban a stúdió úgy érezte, hogy van még a koncepcióban kiaknázatlan lehetőség, és a folytatásban már azt prezentálja, hogy min megy keresztül valaki, amikor kamaszkorba lép. Riley tinédzserként komoly érzelmi viharokat él át, ez pedig számos szórakoztató és mindenki számára ismerős pillanathoz vezet. 

Hirdetés

Természetesen a korábbi bandából mindenki visszatér (Derű, Bánat, Harag, Majré és Undor), azonban a kamasz Riley már jóval emocionálisabb, ezért bekerül a képbe Irigység, Szorongás, Szégyen és Unalom (ezek egyelőre nem a karakterek hivatalos magyar nevei, csak szabad fordítás), akikkel együtt kell dolgozniuk a régieknek, hogy a lány kiegyensúlyozott tudjon lenni érzelmileg. Ahogyan az alábbi, nálunk magyar felirattal megtekinthető trailerből is láthatjátok, ez egyáltalán nem lesz egyszerű, cserébe viszont számos mókás és drámai pillanatot eredményez: 

Az Agymanók 2-t június 13-án mutatják be a hazai mozikban Kelsey Mann (Dínó tesó, Szörnyszakik) rendezésében, Meg LeFauve (Agymanók, Dínó tesó) forgatókönyve alapján, az új érzelmeket pedig az eredeti változatban Maya Hawke (Stranger Things, Asteroid City), Ayo Edebiri (A mackó, Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz), Adéle Exarchopoulos (Adéle élete 1-2. fejezet, Tolvajnők) és Paul Walter Hauser (Richard Jewell balladája, Fekete madár) szólaltatják meg. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)