Hirdetés

Az HBO Max változásai a Trónok harca projektekre is hatással vannak

|

Úgy tűnik, hogy még az HBO egyik legnagyobb franchise-a sem ússza meg érintetlenül.

Hirdetés

A Trónok harca ellentmondásosra sikerült utolsó évadai után sokan szkeptikusan álltak hozzá az előzményeket elmesélő Sárkányok házához, de az minden tekintetben sikerrel tudta venni a kihívást, még A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűit is sikerült levernie nézettségben

Nem meglepő hát, hogy a George R.R. Martin aktív részvételével megvalósított sorozat második évada már készül, de 2024-nél előbb aligha láthatjuk. És nem ez az egyetlen Trónok harca projekt, számos további spin-off van tervben a vállalatnál, amelyek közül a legesélyesebben a Havas Jon széria valósul meg, a többinél erősen rezeg a léc - közöttük van a Corlys Velaryon-sorozat, a Nymeriára fókuszáló show és a Dunk & Egg adaptáció is. Szerettek volna egy Bolhavégen játszódó műsort is, de a The Hollywood Reporter szerint ebből végül nem lesz semmi. 

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a rajongóknak tovább kell várniuk a spin-offokkal kapcsolatos hírekre. George R.R. Martin a honlapján megosztott néhány információt arról, hogy miken dolgozik jelenleg, amelyek között meg volt említve a Sárkányok háza második szezonja és a régóta várt új Trónok harca regény, valamint több más, az HBO-val közösen fejlesztett show. Martin szerint ezek közül néhánnyal gyorsabban haladnak, mint a többivel, de egyik sem kapott még zöld utat a vállalattól.

Az HBO Maxnál bekövetkezett változások rájuk is hatással voltak, így néhány projektet már félretettek, de nem nevezné őket halott ötletnek, mivel szerinte ugyanolyan könnyen le lehet őket venni a polcról, mint amilyen könnyen fel lehet őket tenni. Hogy a Warner Bros. Discovery új vezetősége végül mire bólint rá a tervezetek közül, az a jövő kérdése, de George R.R. Martin 2021-ben - a két vállalat fúziója előtt - ötéves, átfogó szerződést írt alá az HBO Max-szal.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)