Hirdetés

Az Igazság Ligája most épp Godzilla és King Kong ellen fog harcolni

|

Elég rendhagyó ellenfelekkel fogja szembe találni magát a DC leghíresebb szuperhőscsapata.

Hirdetés

A magyar képregényolvasók számára sem ismeretlenek a képregényeken, sőt képregénykiadókon átívelő alkalmi történetek, már a '90-es években olvashattuk például Superman és Pókember, vagy épp Batman és Hulk közös kalandját a Semic kiadványaiban. Ez egy olyan megoldás, amiből mindkét érintett kiadó prosperálhat, és mondanunk sem kell, az ilyen sztorik minden az aktuális kánonon kívül kapnak helyet, így nem kavarnak be a fő történetszálakba sem.

Nos, most valami ilyesmire készül a DC Comics és a Legendary Comics is, érkezik ugyanis a Justice League vs. Godzilla vs. Kong című hétrészes minisorozat, melyben az Igazság Ligája a Monsterverse moziverzum gigászi szörnyetegeivel kerül szembe.

Hirdetés

A DC Comics és a Legendary Comics crossover eseménye 2023. október 17-én  fog elindulni, az írásért  Brian Buccellato, a rajzokért pedig Christian Duce és Luis Guerrero felel.

Már egy előzetest is tudunk mutatni arról, hogy mire számíthatnak az olvasók:

Buccellato egyébként már azt is elárult, hogy nem csak Godzilla és King Kong képviselteti majd a szörnyeket, de azt egyelőre nem spoilerezte el, hogy rajtuk kívül melyik ikonikus melák fog még felbukkanni. Ti kinek örülnétek? King Ghidorah? Mothra? Kivel bunyózzanak Supermanék?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)