Hirdetés

Azért akad olyan szuperhősös sztori, ami érdekli az embereket - elképszető számokat produkál az X-Men '97

|

Sokáig tartott, de a Disney+ végre virított valamit, ami a közönségét is megtalálta.

Hirdetés

Azt, hogy a Marvel univerzum merre tart, talán már Kevin Feige se tudná megmondani, de legalább még mindig vannak projektek, amelyek képesek megmozgatni a rajongókat. Az X-Men '97 egy "miért is ne?" kategóriába sorolható próbálkozás volt, ami vissza akarta hozni a Fox Kids nézők kedvencét, az 1992 és 1997 között futtatott X-Men animációs szériát. Kirobbanó sikerre nem számított senki, így amikor befutottak az első számok, akkor meglepődött talán még a menedzsment is: az első epizódokat 4 millióan nézték meg 5 nap alatt.

A Disney közleménye szerint ekkorát nem futott egyetlen animációs sorozatuk sem a Marvel's "What if...?" első szezonja óta. A mutáns hősök története ezek szerint lekörözte a Proud család: Kamaszok és panaszokat, valamint az Iwájút is.

Hirdetés

Az X-Men '97 ott veszi fel a fonalat, ahol az X-Men: Az animációs sorozat véget ért. Xavier "halála" után (ténylegesen nem láttuk őt meghalni, Lilandra a Shi'ar birodalom vezetője elvitte őt a Földről) a csapat próbálja összekaparni magát, és elvégezni feladatát mind az iskolában, mind a csatatéren. A szériából egyelőre 2 epizód került fel a Disney+-ra, az új részek pedig szerdánként érkeznek.

Ti belenéztetek már az új részekbe? Mit gondoltok eddig a sorozatról?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)