Hirdetés

Befejeződött a Star Wars: Andor 2. évadának forgatása, de nem teljes az öröm

|

Ugyan leálltak a kamerák, de ez nem jelenti azt, hogy hamarosan láthatnánk is azok felvételeit. Az Andor sorsát egy különleges körülmény nehezíti.

Hirdetés

Az Andor sorozat volt az egyik legkellemesebb meglepetése a Star Wars franchise-nak az új trilógia indulása óta. A széria az univerzumnak egy teljesen új arcát ismerhettük meg, ami frissé tette a megfáradt lövöldözést és világmegmentést. Éppen ezért várják rengetegen toporzékolva az Andor folytatását.

A következő szezon gyártását már 2022 végén megkezdték, de a hollywoodi forgatókönyvírók és színészek sztrájkjai megkavarták a folyamatot. A forgatás egészen mostanáig eltartott, de hosszú hónapok munkája után most végre leállhattak a kamerák.

Hirdetés

A hírt egyébként maga a főszereplő, Diego Luna hozta, aki örömmel értesítette a rajongókat a sorozat helyzetével kapcsolatban.

"Ma volt az Andor forgatásának utolsó napja. Nem lehetnék hálásabb a stábnak ezért az elképesztő élményért, és az évek kemény munkájáért. Több mint 700 ember dolgozott a produkción, így lehetetlen mindenkitől elbúcsúzni, és mindenkinek megköszönni a munkáját, ezért is írok ide. Köszönöm a szeretet és a csodálatos élményeket.

Hamarosan találkozunk."

A "hamarosan" mellé azért érdemes egy csillagot is tenni. A sorozat valószínűleg nem fog képernyőkre kerülni 2025 előtt, mivel a Disney többi Star Wars projektje már lefoglalta az év nagy részét, ráadásul a produkció természete is nehezíti a helyzetet. Az Andor stábja a Lucasfilm Volume megoldása helyett többnyire fizikailag megépített díszleteket használt valódi helyszíneken. Ez jelentősen megnöveli majd a szükséges utómunka mennyiségét.

Kell tehát még némi türelem az Andorra váróknak, de legalább unatkozni addig sem fogunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)