Hirdetés

Berobbant a Madame Web első trailere, amelyben több karakter is felbukkan Pókember univerzumából

|

A képregényfilm olyan színészeket vonultat fel, mint Dakota Johnson és Sydney Sweeney.

Hirdetés

A Sony Pictures eddig csak a Marvel Studiosszal közös filmekben szerepeltette Pókembert, kölcsönadva őt az MCU számára, míg önállóan a hálószövőhöz köthető karaktereknek kezdett el saját filmeket adni. Ilyen volt a Venom 1-2 és a Morbius, valamint ilyen lesz a Kraven, a vadász is, de természetesen a vállalat nem éri be ennyivel, a jelentések szerint több projekt is formálódik nála.

Ezek közül a Madame Web van a legelőrehaladottabb állapotban: olyannyira, hogy már meg is érkezett a film legelső előzetese, amelyben a címszereplőt alakító Dakota Johnson (A szürke ötven árnyalata-filmek, Social Network - A közösségi háló) áll a középpontban, viszont nem ő lesz az egyetlen különleges képességekkel rendelkező karakter a sztoriban.

Hirdetés

Johnson az eredeti Madame Webet, vagyis Cassandra Webbet alakítja, aki 1980-ban bukkant fel először a képregényekben és képes előre látni a jövőt, valamint a gondolatokban is tud olvasni. Rajta kívül fontos szerepet kap még Julia Carpenter, azaz Spider-Woman/Póknő, akinek a bőrébe az Eufória sztárja, Sydney Sweeney bújik, valamint Anya Corazon (Isabela Merced), azaz Araña/Spider-Girl, illetve Mattie Franklin (Celeste O'Connor), egy másik Spider-Woman.

Nekik kell felvenniük a harcot a Tahar Rahim által megformált pókgonosszal, Ezekiel Simsszel szemben - vagy legalábbis egyelőre így tűnik, aztán majd kiderül, Ezekiel melyik oldalon áll igazából. Az alábbi, magyar felirattal nézhető trailer ízelítőt ad belőle, hogy milyen lesz Madame Web eredettörténete: 

A Madame Web várhatóan 2024. február 15-én kerül a hazai mozikba, a további szerepekben olyan ismert arcokkal, mint Emma Roberts, Isabela Merced és Adam Scott. Nektek hogy tetszik?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)