Hirdetés

Bradley Cooper készen áll a Másnaposok 4-re

|

Cooper komolyabb színésszé vált az elmúlt években, de egy újabb elázott estére nem mondana nemet.

Hirdetés

A 2009-ben mozikba került Másnaposok jóval nagyobb siker lett, mint bárki gondolhatta volna. Todd Philips produkciója évekre meghatározta a vígjátékok stílusát, Hollywood pedig két folytatást is kipréselt belőle. A legutóbbi Másnaposok 2013-ban futott be, negyedik részről pedig azóta sincs szó.

Bradley Cooper, a filmek egyik főszereplője ugyan mostanra komolyabb projekteken kezdett dolgozni, de a Másnaposokra nem mondana nemet. Amikor a The New Yorker Radio Hour podcastban erről faggatták, meglepően lelkesnek tűnt.

Hirdetés

Cooper épp Maestro című filmjének népszerűsítése okán turnézik. A podcast vezetői megkérdezték tőle, hogy mit szólna lazább, mókásabb filmekhez, és a színész azonnal a Másnaposokra kanyarodott.

"Egy pillanat alatt vállalnék egy Másnaposok 4-et, de csak azért, mert imádom Toddot,  Zach Galafianakist és Ed Helmst. Valószínűleg belemennék."

Jött persze az elkerülhetetlen kérdés, hogy szerinte készülhet-e valaha Másnaposok 4. Erre Coopernek már sokkal szomorúbb válasza volt.

"Szerintem Todd soha nem fogja azt bevállalni."

Lehet, hogy jobb is lesz, ha a Másnaposok trilógia marad úgy, ahogy van. Ettől függetlenül szívesen látnánk egy vígjátékot még Bradley Cooperrel és a haverjaival.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)