Hirdetés

Brutális szereplőgárdával jön Ari Aster új filmje, ami az A24-nél valósul meg

|

Az A24 által felkarolt projekt két Oscar-díjas színészt is felvonultat.

Hirdetés

Ari Aster napjaink egyik legegyedibb látásmódú filmese, aki olyan különleges alkotásokkal örvendeztette már meg a cinefileket, mint az Örökség, a hazánkban forgatott Fehér éjszakák és a Joaquin Phoenix nevével fémjelzett Amitől félünk. Aster olyan alkotó, akinek művei nem feltétlenül fognak betalálni (vagy nem azonnal), de mindig képes meglepetést okozni, ehhez pedig egyre több színész asztisztál szívesen. Pláne, ha egy olyan neves stúdió áll be mögé, mint az A24

Az említett filmek mindegyike az A24-nél valósult meg, így nem meglepő, hogy Aster következő projektje, az Eddington is ilyen háttérrel készül, és a rendező minden korábbinál elképesztőbb szereposztással akar majd bevonzani minket a mozikba. A névlista alapján nem lesz nehéz dolga.

Hirdetés

A Variety számolt be róla, hogy az Eddington szereplőgárdáját többek között az idei Oscar-gálán már a második szobrát megnyerő Emma Stone (Szegény párák, Kaliforniai álom), a szintén Oscar-díjas Joaquin Phoenix (Joker, Napóleon), valamint Pedro Pascal (The Last of Us, A Mandalóri), Austin Butler (Dűne 2, Elvis), Luke Grimes (Yellowstone, Elrabolva 2.), Deirdre O'Connell (Egy makulátlan elme örök ragyogása, Marvel's Daredevil), Michael Ward (A fény birodalma, Nagykutya) és Clifton Collins Jr. (Star Trek, Rémálmok sikátora) fogják alkotni. 

A történetről egyelőre annyit lehet csak tudni, hogy egy új-mexikói kisváros seriffjéről szól, akinek magasabbra törő céljai vannak. Aster nemcsak a rendezést vállalta, a forgatókönyvet is maga írta, a forgatás állítólag ezen a héten kezdődik Darius Khondji (Hetedik, Éjfélkor Párizsban) operatőrrel. A projektet Lars Knudsen támogatja producerként Asterrel közös produkciós cégén, a Square Pegen keresztül, amely egyébként olyan műveket támogatott eddig, mint a Nicolas Cage-féle Álmaid hőse

Nektek hogy tetszettek Ari Aster eddigi rendezései?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)