Hirdetés

Csak jövőre derül ki, hogy a The Last of Us elviszi-e a legjobb drámasorozat díját

|

A sztrájk miatt 2024-re tolták a 75. Primetime Emmy Awards díjátadót.

Hirdetés

Júliusban jelentették be a 2023-as Emmy-díjátadó jelöltjeit. A lista a papírforma mellett hozott meglepetéseket is, hiszen még a vitatott megítélésű Sárkányok háza is esélyessé vált a szoborra. A legjobb drámasorozat kategóriában kapott ugyanis helyet az Andor, a Better Call Saul, az A korona, az Utódlás, a Fehér Lótusz, a Yellowjackets és a The Last of Us adaptációja mellett. 

A The Last of Us több elismerésre is esélyes: kis szerencsével Pedro Pascal vagy Bella Ramsey is díjjal térhetett volna haza a szeptember 18-ra betervezett gáláról, azonban a színészek és írók közös sztrájkja miatt eltolták a díjátadó időpontját későbbre. 

Hirdetés

A Fox megerősítette, hogy a 75. Primetime Emmy-gálát csak 2024. január 15-én fogják megtartani, egy héttel a 2024. január 7-re datált Golden Globe-díjátadó után. Mivel a jelöltek a 2022. június 1. és 2023. május 31. között bemutatott alkotások közül kerültek ki, így az a szürreális helyzet áll elő, hogy a 2023-as felhozatalt honoráló Golden Globe előbb kerül kiosztásra, mint a korábbi premiereket díjazó Emmy. A nálunk a Disney+-on látható az A mackó például az Emmy esetében az első évadért, a Golden Globe-on a második szezonért zsebelhet be díjakat, szóval furcsa lesz a szituáció. 

A technikai, művészi és más hasonló teljesítményeket elismerő Creative Arts Emmy Awardsot szintén 2024 januárra csúsztatták, de ezek a díjak valamivel előbb, január 6-7. között kerülnek kiosztásra. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)