Hirdetés

Daniel Craig és James Corden 24 mozis kasszasikert dolgozott fel 10 percben

|

Feliratok nélkül is tökéletesen egyértelmű lett volna a produkció.

Hirdetés

Daniel Craig egy kifejezetten élvezhető epizóddal búcsúzik a sok éve általa megformált karaktertől, James Bondtól, a Nincs idő meghalniban, ami több rekordot is megdöntött a nyitóhétvégén.

Azt ugyan még nem tudni, hogy moziban mikor találkozhatunk újra a színésszel, most azonban egy kifejezetten szórakoztató anyaggal készült James Corden közreműködésével, amiben 24 meghatározó filmet alkottak újra egy jó adag humorral nyakon öntve.

Ha érdekel a Nincs idő meghalni kritikánk, kattints ide és nézd meg a YouTube csatornánkon.

Hirdetés

A nagyjából 10 perces videóban olyan klasszikusok elevenednek meg, mint A cápa, A Keresztapa, a Bosszúállók vagy épp a Casino Royale. Ez a videó garantáltan mosolyt csal bárki arcára:

Az összeállítás végén egy nagy James Bond blokkal búcsúznak, amiért csak még jobban szeretjük az anyagot. Van olyan film, amit hiányoltatok az produkcióból?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)