Hirdetés

Deadpool - a rendezői változat még durvább lesz

|

Aki a februárban bemutatkozó Deadpool-filmet látva sem érzi úgy, hogy eleget kapott volna a nagyszájú szuperhősből, később egy még durvább rendezői változatot is láthat.

Hirdetés

A heteken belül moziba kerülő Deadpool film már most kiverte a biztosítékot néhányaknál, a rajongók pedig örömtüzeket gyújtottak világszerte, mikor megtudták, hogy kedvenc zsoldosuk kapcsán egyáltalán nem finomkodtak a készítők. Illetve valamennyire mégis visszafogták magukat, ugyanis készül egy még durvább rendezői változat.

Minderről a Deadpoolban Weaselt alakító színész, T.J. Miller beszélt egy rajongói találkozón, de a részletekre nem nagyon térti ki, csupán annyit mondott, "még nyersebb" lesz ez a verzió. A rövid félmondatból, amennyit a témával foglalkozott, még az is kiderült, hogy még idén megkaphatjuk a rendezői változatot, ami persze egy februári filmmegjelenésnél annyira nem meglepő.

Mit gondoltok, mitől lesz még durvább ez a verzió?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)