Hirdetés

Durva és brutális lett A holló reboot első előzetese

|

A Bill Skarsgård főszereplésével készülő film hamarosan mozikba kerül.

Hirdetés

Húsz évvel azután, hogy mozikba került kultfilmként számontartott A holló, érkezik a teljes értékű reboot: bár a Lionsgate premierdátum helyett csak annyit ígér, hogy "hamarosan" láthatjuk, ma kiadta az első előzetest, főszerepben Bill Skarsgårddal.

A film alapjául James O'Barr képregénye szolgál. Miután Eric Dravent és párját, Shelly Webstert (FKA twigs) meggyilkolják, Eric az élők közé isteni erővel felvértezve visszatér, bosszút esküszik, és mészárlásba kezd. 

Hirdetés

Az alább látható előzetes nem finomkodik: láthatjuk azt is, hogyan ölik meg a szerelmeseket, és azt is, hogyan lövi szét Eric egy sörétessel egy bűnöző fejét, meg hogyan öl meg valakit, aki leszúrja, úgy, hogy a saját testén lő át. Ez kell is ahhoz, hogy átjöjjön, mennyire dühös a vegyes megítélésű szuperhős, még ha így inkább John Wicket idézi is.

Korábban júliusi premierrel számoltunk, most ez kérdéses, de akármikor is jön, várjuk érdeklődve. Talán nem az eredeti film rajongói fogják a legjobban szeretni, de lehet, hogy nem is nekik szól elsősorban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)