Hirdetés

Dwayne Johnson eddig várt, most megszólalt Henry Cavill kirúgása kapcsán

|

Elég találó hasonlatot sikerült összeraknia arra, hogy a DC mégsem kér a Henry Cavill-féle Supermanből.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a megújuló DCU első fázisában (bocsánat, fejezetében) a fejesek, vagyis Peter Safran és James Gunn egyáltalán nem terveznek semmilyen formában sem Dwayne Johnson régóta dédelgetett karakterével, Black Ademmel, ahogy hosszú hónapok óta emésztgethetik a rajongók azt is, hogy Henry Cavill mégsem lesz újra Superman.

Dwayne Johnson anno annyit mesélt el, hogy produkciós cége, a Seven Bucks megállapodást kötött a DC-vel, és megpróbálják majd a DCU következő fejezeteibe valahogyan Black Adamet is bevonni, de ez egyelőre nincs a tervek között - valószínűleg később a multiverzum segítségével vissza lehetne később olyan hősöket is hozni, mint Black Adam, de nem látunk Gunnék fejébe, egyelőre ez csak vak tippelgetés. Egyébként egy tequilabár is közrejátszott abban, hogy Dwayne Johnson összerúgta a port a Warnerrel, de most ne is ezzel foglalkozzunk, hanem Johnson legújabb nyilatkozatával.

Hirdetés

A pankrátorból lett színész ugyanis korábban már kifejtette saját karaktere kukázása kapcsán a véleményét, most viszont azt is elmondta, mit gondol Henry Cavill "kirúgásáról" (az idézőjel azért indokolt, mert konkrét új Superman-filmre nem írt alá Cavill, ugyanakkor tény, hogy a hivatalos kommunikáció elindult a visszatéréséről, illetve cameó jeleneteket is forgattak vele - ebből az elsőt a Black Adam moziban láthattuk, a másodikat viszont elvileg törölték, ez a The Flashbe került volna be).

Az Oscar-díjátadó vörös szönyegén a Variety kapta el pár mondat erejéig Johnsont, aki a következő példával élt Cavill kapcsán:

"Ez olyasmi, mintha lenne egy profi focicsapatod, ahol a hátvéded bajnokságokat nyer, a vezetőedződ is bajnokságokat nyer, aztán jön egy új tulajdonos, és azt mondja, ez nem az én edzőm, ez nem az én hátvédem, újítani akarok."

A hasonlat elég egyértelmű. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)