Hirdetés

Dwayne Johnsonnak határozott véleménye van arról, miért nem lesz Black Adam 2

|

A színésznek nagy tervei voltak a karakterrel, de az első Black Adam film a földbe állt.

Hirdetés

Dwayne "The Rock" Johnson régóta dédelgetett projektje volt a Black Adam, amellyel nagy tervei voltak a színésszel: bár az első filmben még csak a JSA (Justice Society of America) tagjaival csapott össze, ahogyan azt a stáblistás jelenetben felvezette, később már Henry Cavill Supermanjével mérte volna össze az erejét és a közös képregényes gyökerek miatt természetesen szerették volna Shazammal (Zachary Levi) is összeboronálni. 

Ebből végül több okból kifolyólag sem lett semmi. Egyrészt a Black Adam csúnyán leszerepelt a pénztáraknál, hiszen 200 millió dollár körüli költségvetéséből 400-at sem sikerült termelnie. Másrészt időközben megváltozott a széljárás a stúdiónál, hiszen James Gunn és Peter Safran elkezdték újraindítani a DC filmes univerzumát, amelyben már Henry Cavillnek sem volt hely. Bár az Elseworlds kategórián belül így is megvalósulnak olyan, a fősodorhoz nem tartozó projektek, mint a Robert Pattinson-féle Batman folyatatása vagy a Joker 2, de a Black Adam 2 nem került közéjük

Hirdetés

Johnson az egyik pajtása, Kevin Hart műsorában, a Hart to Heartban nyílt meg azzal kapcsolatban, hogy mi miatt nem jön össze a Black Adam folytatása, ő pedig a vezetést teszi meg felelősnek: 

"A Black Adam az új vezetés által generált örvénybe került. És abban az időben, amikor a Black Adamet megalkottuk, fejlesztettük és forgattuk számos változás történt a vezetésben. És mint tudjuk, amikor van egy vállalatod, különösen egy ilyen méretű és volumenű, tőzsdén jegyzett cég, és változások történnek a felsőbb körökben, akkor olyan emberek jönnek, akik kreatív és pénzügyi szempontból olyan döntéseket hoznak, amelyekkel nem biztos, hogy egyetértünk.".

A színész szerint az, hogy ejtették a Black Adam 2-t mindig is az egyik legnagyobb rejtély lesz: 

"Pályafutásod legnagyobb nyitányát hozod össze. Persze, Kínával együtt talán 100-200 millió dollárral több is lehetett volna. Egy új szuperhőst hozol létre, és bővíteni akarod a franchise-t. Visszahozod Supermant és Henry Cavillt - a világ megőrül tőle... Egy sokszínű szuperhősportfóliót hoztunk létre, a Black Adam 2-ben is színes bőrű férfiak és nők lettek volna. "

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Bár a Black Adam valójában jól nyitott, de aztán ahogyan a bevezetőben is említettük, ez a teljesítmény nem tartott ki sokáig, és kritikai szempontból is leszerepelt. A nézői értékelések viszont jók voltak, és Dwayne Johnson is ebbe a szalmaszálba kapaszkodott Hartnak nyilatkozva, amikor azt mondta, hogy bár érthető, az üzletemberek miért gazdasági szempontból nézik a végeredményt, azonban a lehetőségek megteremtése ugyanolyan fontos, és a közönség az első számú főnök. 

Ti sajnáljátok, hogy valószínűleg nem fog megvalósulni a Black Adam 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)