Hirdetés

Elítélték zaklatásért a Squid Game színészét

|

A díjnyertes színész valószínűleg nem fog börtönbe vonulni, de egy képzésen kell majd részt vennie a zaklatást illetően.

Hirdetés

A Squid Game az utóbbi néhány év egyik legnagyobb sikersorozata volt, aminek nem csak a következő évada készül, hanem már egy valódi vetélkedőként is igyekszik megtartani varázsát, sőt, elvileg játékváltozatot is kapunk majd belőle. 

Sajnos a nagy siker ellenére nem csak jó hírek veszik körül a sorozatot: a vetélkedőt botrányos beszámolók követték a versenyzők részéről, most pedig kiderült, hogy a sorozat egyik színészét bűnösnek találta a dél-koreai bíróság.

A New York Times értesülései szerint Seongnam városában hozták meg azt az ítéletet, mely szerint a 79 éves Oh Yeong-su szexuális zaklatást követett el egy színésznő ellen 2017-ben, miután illetlenül megölelte és megcsókolta az arcát. Az ítélet szerint a színésznek nyolc hónap felfüggesztett börtön lesz a büntetése, valamint negyven órát kell eltöltenie egy zaklatással kapcsolatos továbbképzésen.

Hirdetés

Oh elmondása szerint bocsánatot kért, de ugyanakkor egy nyilatkozatban azt is elárulta, hogy nem tartja magát bűnösnek:

"Csak megfogtam a kezét, hogy körbevezessem a tó körül. Bocsánatot kértem, mert azt ígérte, hogy nem csinál ügyet belőle, de ez nem jelenti azt, hogy beismerem a vádakat."

A színész a tárgyalást követően elárulta az ügyészeknek, hogy nem fogadja el az ítéletet és mindenképpen fellebbezni fog.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)