Hirdetés

Emilia Clarke teljesen mást alakít majd a Titkos invázió sorozatban, mint eddig gondoltunk

|

Nem jöttek be a korábbi szivárgások és rajongói teóriák Emilia Clarke karaktere kapcsán.

Hirdetés

Disney+-os adatlapja alapján nemrég kiderült, hogy mikor indulhat az MCU-s Titkos invázió sorozat, most pedig a sztori kapcsán kaptunk nagyon fontos részleteket. Egészen konkrétan az derült ki, hogy pontosan kit is fog alakítani az új Marvel-sorozatban a Trónok harca Daenerys Targaryenje, Emilia Clarke.

Korábban azt gondolhattuk, hogy Clarke Abigail Brandként debütálhat. Brand először az Astonishing X-Men képregénysorozat 3. számában bukkant fel, gyakorlatilag ő vezető a S.H.I.E.L.D. alegységének tekinthető S.W.O.R.D. csoportot - a Sentient World Observation and Response Department, avagy S.W.O.R.D. a földönkívüli fegyegetésektől hivatott védelmezni a bolygónkat. Nos, a helyzet az, hogy a színésznő igazából teljesen mást fog eljátszani.

Hirdetés

Emilia Clarke egy szeparatista skrull nő lesz, egy bizonyos G'iah, aki nem más, mint a Marvel Kapitányben megismert és a Pókember: Idegenben című filmben ismételten felbukkant Talos lánya. G'iah azonban nem apja oldalán áll, a film főgonosza, egy Gravik nevű skrull (Kingsley Ben-Adir) követőjeként kap majd fontos szerepet a sztoriban. 

G'iah 2019-ben a Marvel Comics füzeteiben is felbukkant, egészen pontosan a Meet the Skrulls képregényben találkozhattunk vele először. A képregényes világban teljesen más háttértörténete volt, így a sorozat alkotói most a jelek szerint szabad kezet kaptak vele kapcsolatban.

A nagy leleplezést a Vanity Fair ejtette meg, a magazinnak nyilatkozva Emilia Clarke elmondta, hogy az emberek rengeteg mindent ígérte anno a skrulloknak, de ebből szinte semmi sem valósult meg, G'iah pedig mindezek hatására fordult el apjától és annak pacifista nézeteitől. 

A fiatal G'iah egyébként már a Marvel Kapitány moziban is látható volt, de ott még nyilván kisgyerekként szerepelt csak az idő közben már felnőtt nővé váló skrull. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)