Hirdetés

Érkezik a Black Mirror 7. évada, az egyik epizód egy korábbi folytatása lesz

|

Hetedik szezonjával folytatódik a Fekete tükör, több epizódot kapunk, mint legutóbb.

Hirdetés

Kevés annyira kiszámíthatatlan széria van, mint Charlie Brooker antológiasorozata. Míg az első két, eredetileg a brit Channel 4-on debütált évad 3, a második kettő pedig 6 részből áll, ezeket már később egy interaktív film, a Bandersnatch követte, majd 2019-ben egy három epizódos 5 évad következett, aztán a Covid19 lecsengése után tavaly kaptunk meg az 5 részből álló hatodik felvonást. És arról sem szabad megfeledkezni, hogy az IMDB szerint a valaha volt legjobb rész a 2. évad 4. epizódja, egy karácsonyi különkiadás volt.

A Netflix ma bejelentette, hogy lesz hetedik is, újra 6 résszel, melyek egyike annak a USS Callisternek a folytatása lesz, ami négy kategóriában nyert Emmy-díjat, és BAFTA-ra, valamint Hugo díjra is jelölték.

Hirdetés

Az öt másik rész teljesen új történeteket mesél majd el. A premierre 2025-ig kell várnunk, és egyelőre az alábbi teaser az egyetlen, amit kiadtak.

A hatodik évad amennyire sokszínű volt, annyira vegyes fogadtatásban részesült. Meglátjuk, hogy sülnek majd el az újabb ötletek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)